....

....

Έδειραν τον διοικητή νοσοκομείου... μέσα στο γραφείο του...


Επίθεση χειροδικίας μέσα στο γραφείο του, δέχτηκε από άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα, ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων... ...Δημήτρης Παρθένης.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaola.gr και με τα όσα δηλώνει αποκλειστικά στην κάμερα ο ίδιος ο κ. Παρθένης, ένας άνδρας μελαχρινός, με ύψος 1:85, με λίγα μαλλιά και ελαφρά γένια, ζήτησε να δει προσωπικά τον Διοικητή.


Σε λίγο οι δύο άντρες εισήλθαν μέσα στο γραφείο του και αφού ο άγνωστος άντρας ρώτησε για επιβεβαίωση τον κ. Παρθένη εάν είναι ο ίδιος ο διοικητής του Νοσοκομείου και αμέσως μετά του επιτέθηκε, χειροδικώντας εναντίων του, ενώ αυτό που έκανε ο κ. Παρθένης, ήταν να αμυνθεί και να αποφύγει τα χτυπήματα του δράστη, ο οποίος προσπαθούσε να τον χτυπήσει με χέρια και με πόδια.


Αμέσως η γραμματεία ειδοποίησε την Αστυνομία και οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να σταματήσουν την επίθεση που δεχόταν ο διοικητής. Όλα έγιναν μέσα σε 7 με 8 λεπτά και αμέσως μετά ο άγνωστος άντρας, αφού μίλησε στο κινητό του, εξαφανίστηκε. Πριν προκάλεσε ζημιές με χτυπήματα και στην εσωτερική πόρτα του γραφείου του Διοικητή.


Όμως οι κάμερες ασφαλείας του Νοσοκομείου εντόπισαν το πρόσωπο του δράστη της επίθεσης, που φαίνεται καθαρά στα πλάνα και είδη το υλικό δόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για την επεξεργασία και φυσικά την άνεση σύλληψη του, με την διαδικασία αυτοφώρου, αφού ο κ. Παρθένης αυτή τη στιγμή προβαίνει σε μήνυση κατά αγνώστου.


Σύμφωνα με τις δηλώσεις στην κάμερα του trikalaola.gr ο κ. Παρθένης πιστεύει πως η επίθεση σχετίζεται με τα ιδιωτικά συμφέροντα που θίχτηκαν, αφότου η διοίκηση του Νοσοκομείου προχώρησε σε συγκεκριμένη πολιτική διαχείρισης, εξοικονομώντας πόρους για το ίδιο Νοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού.


Όπως δηλώνει στην κάμερα ο κ. Παρθένης, δεχόταν απειλές από αγνώστους, μέσω άγνωστων τηλεφωνικών αριθμών και σημειωμάτων, για τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά και ανοιχτές απειλές από τους πρώην εργολάβους του Νοσοκομείου Τρικάλων που έλεγαν: «Πρόσεξε καλά μη βρεθείς σε κανένα χαντάκι…».


Ο κ. Παρθένης αφού ενημέρωσε άμεσα την κυβέρνηση, θεωρεί πολύ σοβαρό το σημερινό συμβάν της επίθεσης που δέχτηκε και καλεί όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και η Ελληνική Αστυνομία να προβεί σε άμεσες ενέργειες που πρέπει, διασφαλίζοντας την φύλαξη. 

Πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.