....

....

Πορεία με κρεμάλες της ΠΟΕΔΗΝ στη Βουλή- «Να αρθεί η π@@να η βολή»... γράφει το πανό [εικόνες] Πηγή: Πορεία με κρεμάλες της ΠΟΕΔΗΝ στη Βουλή- «Να αρθεί η π@@να η βολή»... γράφει το πανό [εικόνες]

Διαδήλωση με κρεμάλες οι οποίες συμβολίζουν την δεινή θέση στην οποία έχουν βρεθεί οι εργαζόμενοι στην Υγεία αλλά και ο ασθενείς πραγματοποιεί στο κέντρο της Αθήνας η ΠΟΕΔΗΝ.
Στο στόχαστρο των διαδηλωτών ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ο οποίος εμφανίζεται σε όλα τα πανό, αλλά και η Ολγα Γεροβασίλη. Οι διαδηλωτές φθάνοντας έξω από τη Βουλή άφησε κρεμασμένο ένα πανό με το σύνθημα «Να αρθεί η πο@@ η βολή.. μια παραλλαγή του γνωστού συνθήματος των αγανακτισμένων.
Η ΠΟΕΔΗΝ διαμαρτύρεται για τη δημόσια δαπάνη υγείας που είναι στο 5% του ΑΕΠ, ενώ σε άλλες χώρες της ΕΕ είναι άνω του 8%. Υποστηρίζει ότι η κρατική χρηματοδότηση στα Νοσοκομεία το 2018 μειώνεται κατά 370 εκατ. ευρώ και κατά 225 εκ. ευρώ στον ΕΟΠΥΥ , σε σχέση με το έτος 2017. Οι εργαζόμενοι λένε ακόμα ότι σε ποσοστό 70% ο εξοπλισμός που προμηθεύτηκαν τα Νοσοκομεία πριν από τα μνημόνια ξεπέρασε το όριο ζωής.


Αφήστε πια την κοροϊδία , δώστε λεφτά στην Υγεία φώναζαν οι διαδηλωτές της ΠΟΕΔΗΝ έξω από τη Βουλή.

Το πανό που άφησαν οι διαδηλωτές έξω απο την Βουλή: Να αρθεί η πο@@ η βολή...και εμφανίζεται σχεδόν το μισό υπουργικό συμβούλιο. Ειδική μνεία όμως γίνεται για τους Πολάκη και Γεροβασίλη.


Η στιγμή που ο πρόεδρος της ΠΕΔΗΝ αφήνει το πανό με το σύνθημα.. έξω από τη Βουλή.
 
Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ μετά την Βουλή κατευθύνθηκαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους οπου άφησαν και άλλο πανό.


πηγη :iefimerida.gr
 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.