....

....

Σεμινάριο Α’ Βοηθειών σήμερα στους Αρμένους Ρεθύμνου


Σεμινάριο Α’ Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης διοργανώνει σήμερα στις 17.00 το απόγευμα στην εγκατάσταση του γηπέδου των Αρμένων, ο ΟΦ Αρμένων.

Η Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου διοργανώνουν αυτό το επιμορφωτικό σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί από μέλη του ΕΚΑΒ Ρεθύμνου, για την καλύτερη και αρτιότερη ενημέρωση των μελών του συλλόγου σε αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωσε που εξέδωσε ο ΟΦ Αρμένων αναφέρει. «Σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία προχωράει η Ακαδημία της ομάδας μας και συνολικά η οικογένεια του ΟΦ Αρμένων, διοργανώνοντας την Πέμπτη 19 Απριλίου σεμινάριο Α’ Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης.
Στις 17.00 το απόγευμα της Πέμπτης 19 Απριλίου στον χώρο του εντευκτηρίου στο γήπεδο των Αρμένων θα βρεθούν μέλη του ΕΚΑΒ Ρεθύμνου, όπου θα ηγηθούν αυτού του εξειδικευμένου, άρτιου και πάρα πολύ σημαντικού σεμιναρίου. Στο εν λόγω σεμινάριο θα συμμετάσχουν μέλη της οικογένειας του ΟΦ Αρμένων όλων των βαθμίδων, αλλά και γονείς παιδιών της Ακαδημίας μας, όπου θα παρακολουθήσουν τις διεργασίες τους από τους ειδικούς. Θα ενημερωθούν, εκπαιδευτούν ως προς την άμεση χορήγηση Α’ Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, ενώ θα πιστοποιηθούν για αυτή την παρακολούθηση».
Πηγή: goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.