....

....

ΕΚΑΒ Θεσσαλίας-ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, αγώνας ανθρωπιάς και συναδελφικότητας (βίντεο-70 φωτό μέρος 1ο)

Ένας άλλος αγώνας ποδοσφαίρου διαφορετικός, διεξήχθη χθες το απόγευμα (Παρασκευή 27-4-2018) στο γήπεδο του Α.Ο. Πύργου στα Τρίκαλα.
Ο σκοπός φιλανθρωπικός, καθώς ήταν αφιερωμένος στον μικρό Ραφαήλ, γιο συναδέλφου από την Καβάλα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης στο εξωτερικό. Οι συμμετέχοντες και διοργανωτές συνάδελφοι του ΕΚΑΒ Τρικάλων, Καρδίτσας και της Κοζάνης, συγκεντρώσαν ένα χρηματικό ποσό το οποίο θα αποδοθεί στην οικογένεια του μικρού Ραφαήλ (δείτε στο τέλος σχετικά).
Στον αγώνα παρευρέθηκαν, ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κα Βάσω Αυγέρη, οι εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Γούλας και Γιάννης Μακρυγιάννης κ.α.
Για την ιστορία το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κέρδισε με σκορ 9-4 αλλά σ’ αυτόν τον αγώνα κέρδισαν όλοι, η ανθρωπιά και η συναδελφικότητα…  
Οι συνθέσεις ΕΚΑΒ Θεσσαλίας: Καλυβιώτης, Βράντζας, Ρακοβίτης, Τέγας, Δήμος, Καμηνιώτης, Μπίνας, Παλαντζάς, Κουκουσούλης, Γρηγορίου, Λαγός. Έπαιξαν επίσης και οι: Φιτσιλής, Καταραχιάς, Βασιλείου, Λέτσιος.
Τα γκολ: 3 Γρηγορίου, 3 Κουκουσούλης, 1 Φιτσιλής, 1 Βασιλείου, 1 Δήμος.
ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας: Αλεξιάδης, Σουρβίκος, Δουρδούμπας, Κουμεζίδης, Μπλιάγκος, Παρτώνας, Διάψας, Λαβατσιώτης, Ζήκος, Καρυπίδης, Καραθανάσης. Έπαιξαν επίσης: Γκαράλης, Πατρόπουλος.
Τα γκολ: Καρυπίδης 2, Λαβαντσιώτης 1, Σουρβίκος 1.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν:
Τον Α.Ο. Πύργου, τον πρόεδρο της ομάδας Αιμίλιο Χριστάκο, τον Βαγγέλη Τσιούκα και Δημήτρη Παπαγιάννη, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΣΤ Τρικάλων κ. Θανάση Μπουτζιώλη. Τους διαιτητές: Αποστόλου, Σίμο, Καβάλο που προσφέρθηκαν για την διαιτησία του αγώνα. Τους χορηγούς: Τον δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα, τον Κώστα Αλεξίου ορθοπεδικά είδη, τσίπουρο «Τσιλιλής», ζαχαροπλαστεία «Μέλισσα», ιχθυοπωλείο «Ξιφίας».
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε γεύμα στην φιλόξενη ταβέρνα «ΚΑΤΩΓΙ» στα μανάβικα.
Δείτε το βίντεο και τις πρώτες 70 φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr και θα ακολουθήσουν στην επόμενη ανάρτηση άλλες τόσες φωτογραφίες.   
Σημ. Οι ομαδικές φωτογραφίες είναι από τον αθλητικογράφο Πάνο Γιδόπουλο του Πρωινού Λόγου.
………………………..
Ο μικρός Ευστράτιος-Ραφαήλ Μπίνης είναι γιος συναδέλφου (διασώστη του ΕΚΑΒ)

Ο Ευστράτιος-Ραφαήλ- Μπίνης 9 ετών, κάτοικος Καβάλας, πάσχει από σπάνια μορφή κακοήθειας στο περικάρδιο της καρδιάς. Για μεγάλο διάστημα νοσηλεύεται και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες στο Ογκολογικό «Μ. Βαρδινογιάννη» του Παίδων Αγ. Σοφίας Αθηνών.
Λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας κρίνεται σκόπιμο να μεταφερθεί στο Χιούστον της Αμερικής για επαναξιολόγηση και προτεινόμενη θεραπευτική αντιμετώπιση. Παρακαλούμε όπως ενισχύσετε ψυχικά και οικονομικά αυτή τη προσπάθεια.
Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμου 6201-142102-487
Κωδ. Swift ( bic) PIRBGRAA
IBAN GR 45 0171 2010 0062 0114 2102 487
Τηλ.Επικ.  6988086161 Ηλιοπούλου Στεφανία
Δικαιούχοι: Ευστράτιος-Ραφαήλ Μπίνης
Ηλιοπούλου Στεφανία
………………….
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 





πηγή trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.