....

....

Πρόσληψη 40 διασωστών στο ΕΚΑΒ


40 διασώστες στο ΕΚΑΒ

Στην πρόσληψη 40 μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσει το ΕΚΑΒ το επόμενο διάστημα.
Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και το σχετικό αίτημα έχει ήδη υποβληθεί. Με το αριθμ. Α2β/Γ.Π.90177/16-01-2018 έγγραφο του υπουργείου Υγείας για την πλήρωση σαράντα (40) κενών οργανικών θέσεων του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρου, ενώ με ΚΥΑ έχει γίνει και σχετικά κατανομή 3 θέσεων για προστατευόμενα πρόσωπα του νόμου 2643/1998, η πρόσληψη των οποίων θα γίνει μέσω ΟΑΕΔ. Για τη θέση του διασώστη ζητούνται: δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου-Διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής (κύριος και α’ επικ.). 
Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση θέσεων από υποψηφίους με το προαναφερόμενο δίπλωμα, γίνεται δεκτός απολυτήριος τίτλος Ελληνικού Λυκείου ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ΕΚΑΒ της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου-Διασώστης».
Πηγή : cnn.gr

1 σχόλιο:

  1. Aραγε γθα θεσεις νοσηλευτων που δεν καθηστεται δυνατη η πληρωση τους απο νοσηλευτες, τι γινεται; Τοτε διορίζονται με απολυτήριο λυκείου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.