....

....

Στην Πύλη ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδης Μυλωνάς

2
Στην Πύλη βρέθηκε χθες βράδυ ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς, ύστερα από πρόσκληση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Πύλης.
Πρόσκληση που έγινε προ μηνός στον Αντιπρόεδρο από τον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Πύλης κ. Δημ. Λαμπρογεώργο, όταν ο κ. Μυλωνάς είχε επισκεφθεί τα Τρίκαλα για θέματα αρμοδιότητάς του & δέχτηκε με χαρά, χαρακτηρίζοντάς την ιδιαίτερα τιμητική.
Ο κ. Μυλωνάς κατά την εδώ επίσκεψή του, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ της Πύλης, να συζητήσει μαζί τους, ανταλάσσοντας απόψεις σχετικά με τη μορφή & το ύφος  της εργασίας τους, καθώς & τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.
Μέσα από την εποικοδομητική συζήτηση που διημείφθη μεταξύ των δύο πλευρών, το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι στον τομέα του ΕΚΑΒ Πύλης, λόγω & της ορεινότητας της περιοχής, κρίνεται απαραίτητη η απόκτηση ενός 4χ4 ασθενοφόρου, που η Δ/ση το θέτει στις άμεσες προτεραιότητές της, ενώ ο αριθμός των διασωστών του, που μπορούν να παρέμβουν στης πάσης φύσεως περιστατικά, κρίνεται επαρκής, γεγονός για το οποίο οι κάτοικοι θα πρέπει να νιώθουν ασφάλεια.
Εκείνο που επίσης τόνισε ο κ. Μυλωνάς είναι ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να νιώθουν την Διοίκηση κοντά τους, γιατί όλοι μαζί, πρέπει να είναι ενωμένοι, ως μια “γροθιά”, για να γίνει εφικτή η αντιμετώπιση των όσων προβλημάτων αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα, σε θέματα υγείας.
“Εξετάσεις δίνουμε στην κοινωνία. Κι εμείς είμαστε εδώ για να υπηρετούμε την κοινωνία. Αυτό είναι το όραμά μας. Παντού να προλαβαίνουμε περιστατικά & με ασφάλεια να μπορούμε να διακομίσουμε τους συνανθρώπους μας σε μια υγειονομική μονάδα. Άρα πρέπει να είμαστε μια “γροθιά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλωνάς.
Στην ομήγυρη προστέθηκε, μετά το πέρας της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δ.Σ. Πύλης & ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, συνοδευόμενος μετά του δημ. συμβούλου κ. Κ. Κρούπη, όπου συζητήθηκαν & θέματα στα οποία ο Δήμος θα μπορέσει να καταστεί αρωγός στην προσπάθεια της Διοίκησης να βρεθούν λύσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες του τομέα ΕΚΑΒ Πύλης, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Να σημειώσουμε εδώ, πως κατά την ιστορία λειτουργίας του ΕΚΑΒ, είναι η πρώτη επίσκεψη που γίνεται στην Πύλη, εκπροσώπου του & δη του Αντιπροέδρου αυτού, καθώς έως & χθες δεν υπήρξε ανάλογη επίσκεψη, ούτε Διευθυντή, ούτε κάποιου αντιπροσώπου της Διοίκησης. 
πηγή: pylinews.gr
3
4
5
6

1 Arxiki

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.