....

....

Κύκλος Μαθημάτων "Θέματα Ιατροδικαστικής στην Προνοσοκομειακή Φροντίδα".


Το πρώτο μάθημα του Κύκλου Μαθημάτων, στο Αμφιθέατρο της Κ.Υ. ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, με τίτλο «Θέματα Ιατροδικαστικής στην Προνοσοκομειακή Φροντίδα» διεξήχθη με πλήρη επιτυχία και με το αμφιθέατρο γεμάτο απο Διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και συναδέλφους από άλλες Υπηρεσίες (Π.Υ., ΕΛ.ΑΣ., ΛΙΜΕΝΙΚΟ)

Προσκεκλημένος ομιλητής Αναστάσιος Θεοδωρίδης, Ιατροδικαστής.

Η θεματολογία που αναπτύχθηκε αφορούσε:

• Διαπίστωση Θανάτου από Υγειονομικούς Υπαλλήλους-μη Ιατρούς

• Παραλαβή νεκρών από Δημόσιους χώρους, καθήκοντα Αστυνομίας και Ιατροδικαστή

• Σκηνές Εγκλημάτων και ο καθοριστικός ρόλος των Διασωστών

• Εντολή μη ανάνηψης

• Καταγραφές συμβάντων, άρνηση μεταφοράς, μη συνεργάσιμοι ασθενείς που αρνούνται διακομιδής

Ευχαριστήριο του κύριου Θεοδωρίδη σε ανάρτηση του στο fb 

Θεοδωρίδης Αναστάσιος
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Επιστημονικό Προσωπικό του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, τη Διεύθυνση του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, την Διευθύντρια ιατρό αναισθησιολόγο κα Τσιούπα Αγγελική, την αγαπητή μου φίλη και συνάδελφο αναισθησιολόγο Stella Charitidou για την πρόσκληση και τη διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά κυρίως όλους αυτούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και γέμισαν το αμφιθέατρο,διασώστες, πληρώματα ασθενοφόρων, προσωπικό και συναδέλφους.


Η αλήθεια είναι ότι περίμενα μία συζήτηση μεταξύ μας.....10,20 ίσως και 30 ατόμων αλλά η τιμή που μου κάνατε με την παρουσίας σας με ξάφνιασε ευχάριστα.


Υπόσχομαι, έπειτα από την τρίωρη συζήτηση που διεξήχθει εχθές και τα ζητήματα που ανέκυψαν, να απαντήσω στο αμέσως επόμενο διάστημα ώστε η προαναφερόμενη συζήτηση να φέρει τα θεμιτά αποτελέσματα στο προσωπικό του ΕΚΑΒ.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.