....

....

Παγώνει μέχρι τις αρχές Απριλίου η αξιολόγηση στο Δημόσιο...

Το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αποφάσισε να παγώσει την διαδικασία της αξιολόγησης μέχρι...
τις αρχές Απριλίου, ώστε να γίνουν «οι αναγκαίες τεχνικές αναπροσαρμογές της διαδικασίας». Η απόφαση για πάγωμα μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου ήρθε μετά και από αίτημα της ΑΔΕΔΥ.

Σε εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, επισημαίνεται  ότι η διαδικασία παγώνει για την «αποφυγή περιττών γραφειοκρατικών βαρών» που θα επιφέρουν «οι αναγκαίες τεχνικές αναπροσαρμογές της διαδικασίας αξιολόγησης» στις οποίες θα προβεί το υπουργείο.

Στην εγκύκλιο διευκρινίζεται  ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί με την έκδοση νεότερης διευκρινιστικής εγκυκλίου, η οποία «θα πραγματοποιηθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου».  Το προσωρινό πάγωμα της αξιολόγησης έρχεται μετά και από αίτημα της ΑΔΕΔΥ, αντιπροσωπεία της οποίας συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση της κοινής ομάδας εργασίας για τη δημόσια διοίκηση.

Η ΑΔΕΔΥ ζητά να καταργηθεί η τροπολογία με την οποία αποκλείονται από τις θέσεις προϊσταμένων όσοι δεν συμμετέχουν στην αξιολόγηση, με την Όλγα Γεροβασίλη να αναφέρει ότι θα απαντήσει στα αιτήματα τους τις επόμενες, αφού τα έχει μελετήσει. Η διαδικασία της αξιολόγησης αναμένεται να συνεχιστεί μετά τις 5 Απριλίου...


πηγή: thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.