....

....

Παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ Καλαμπάκας το νέο ασθενοφόρο 4×4 (βίντεο)


 
Παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι επίσημα, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, στο ΕΚΑΒ του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας το νέο ασθενοφόρο 4×4, που προέρχεται από τη δωρεά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» δεκαεπτά συνολικά ασθενοφόρων.
Στην τελετή παράδοσης παραλαβής παραβρέθηκαν από την πλευρά του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας ο Διευθυντής του Ιωάννης Μάντζιος και στελέχη του ΕΚΑΒ Καλαμπάκας, νοσηλευτές και προσωπικό.
Επίσης παραβρέθηκαν οι Βουλευτές του Συριζα στο Νομό Τρικάλων Π. Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης και Σάκης Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφεριάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννης Μπουτίνας και ο Δήμαρχος Καλαμπακας κ. Χρήστος Σινάνης.
Τα δεκαεπτά νέα ασθενοφόρα (4 εκ των οποίων είναι τύπου 4×4) παραδόθηκαν το περασμένο Σάββατο στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας σε τελετή που έγινε στη Λάρισα. Από αυτά 3 θα εξυπηρετούν τον Νομό Καρδίτσας, 3 τον Νομό Τρικάλων, 4 τον Νομό Μαγνησίας και 7 τον Νομό Λάρισας.
 Τα τέσσερα ασθενοφόρα τύπου 4×4 προορίζονται για τις ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και πιο συγκεκριμένα για Ελασσόνα, Πήλιο, Καλαμπάκα και Μουζάκι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.