....

....

Νεκροταφείο ασθενοφόρων ο περίβολος του νοσοκομείου Καλαμάτας


Παραμένουν χαλασμένα τα φανάρια 
 
Πριν από μερικές ημέρες γράψαμε για ένα περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ειδικότερα, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι στα χαλασμένα εδώ και μέρες φανάρια στην ανατολική διασταύρωση του νοσοκομείου.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας, αλλά για να διακομιστεί στα Επείγοντα χρειάστηκαν 10 λεπτά, αφού το ασθενοφόρο ξεκίνησε από το Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας, καθώς εκεί βρίσκεται πλέον η βάση του ΕΚΑΒ.




Μιλώντας για το περιστατικό με το διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, μας είπε ότι το πώς στήνει τις δυνάμεις του το ΕΚΑΒ είναι αποκλειστικά θέμα δικό του. Σύμφωνα με τον ίδιο, το κέντρο βάρους τους πρέπει να είναι στην καρδιά των γεγονότων, άρα στην πόλη. Έτσι ο ίδιος χαρακτήρισε λάθος το κέντρο αναφοράς των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ να είναι το νοσοκομείο.
Σχετικά με περιστατικά εκτός Καλαμάτας, ο κ. Μπέζος ανέφερε ότι όλα αυτά τα δεδομένα θα πρέπει «να τα βάλει κάτω το ΕΚΑΒ» και να διανείμει τις δυνάμεις με τρόπο που θα έχει αποτελεσματικότητα.
 
Το νεκροταφείο ασθενοφόρων
Πέραν, όμως, του περιστατικού το βράδυ της Δευτέρας, φθάνοντας χθες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας είδαμε διάσπαρτα τουλάχιστον έξι παροπλισμένα ασθενοφόρα σε διάφορα σημεία του χώρου.




Ασθενοφόρα που, προφανώς, έχουν χαρακτηριστεί άχρηστα και έχουν τεθεί σε ακινησία, όμως αυτή η εικόνα σίγουρα δεν αρμόζει σε έναν τέτοιο χώρο, που συνεχώς θέλει να αναβαθμίζεται και να αποτελεί πρότυπο στο χώρο της υγείας.



Σχετικά με τα παροπλισμένα ασθενοφόρα γύρω από το νοσοκομείο, ο διοικητής εξήγησε ότι είναι για απόσυρση και έχει δρομολογηθεί η διαδικασία, απλά το ζήτημα είναι γραφειοκρατικό.
Π.Μπ.




Υ.Γ.: Υπάρχει προγραμματισμός να φτιαχτούν τα φανάρια ή θα πρέπει να συμπληρωθεί μήνας για να επανέλθουν σε λειτουργία; 





Photo Gallery by QuickGallery.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.