....

....

29 Νέες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ


Νέες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ 29 υπαλλήλων με τον Ν. 2643/98, από τους οποίους 28 είναι ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων. Υπάρχουν σε εκκρεμότητα άλλες 65 περίπου.

Στις διατάξεις του νόμου 2643/98 υπάγονται οι ακόλουθες κατηγορίες προσώπων: 

α. Οι πολύτεκνοι γονείς με τέσσερα τέκνα και άνω, ένα από τα τέκνα πολύτεκνης οικογένειας και ο επιζών ή ο άγαμος γονέας τριών ανήλικων τέκνων.

 β. Τα άτομα, με ποσοστό αναπηρίας 50% τουλάχιστον, που έχουν περιορισμένες δυνατότητες για επαγγελματική απασχόληση εξαιτίας οποιασδήποτε χρόνιας σωματικής ή πνευματικής ή ψυχικής πάθησης ή βλάβης (άτομα με ειδικές ανάγκες), εφόσον είναι γραμμένα στα μητρώα ανέργων αναπήρων του Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.).

γ. Όσοι έλαβαν μέρος στην Εθνική Αντίσταση, κατά την έννοια του νόμου 1285/1982 (ΦΕΚ 115 Α΄) και τα τέκνα τους.

 δ. Οι ανάπηροι και οι τραυματίες πολέμου ή πολεμικών γεγονότων, όσοι κατέστησαν ανίκανοι από τις κακουχίες στράτευσης, εφόσον υπηρέτησαν με οποιαδήποτε ιδιότητα στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στα Σώματα Ασφαλείας και τα τέκνα τους, τα θύματα πολέμου και οι ανάπηροι πολέμου άμαχου πληθυσμού και τα τέκνα τους, οι ανάπηροι ειρηνικής περιόδου και τα τέκνα τους


1 σχόλιο:

  1. Ολα τα ειδαμε, ειδικα τα κριτηρια της παραγραφου β ειναι ιδανικα για το ΕΚΑΒ. καντε ρε νουμερα ενα διαγωνισμο για διασωστες, με τιτλο σπουδων με αδεια ασκησεως... τι φοβαστε μη παραδεχτητε την αληθεια; 40 χρονια πισω πηγαινουμε! μεχρι και η Ενωση Νοσηλευτων Ελλαδος μας εβγαλε στη φορα για τα καθηκοντα των διασωστων και σεις συνεχιζετε να ζειτε σε ονειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.