....

....

Αντιπρόεδρος ΕΚΑΒ Mιλτιάδης Μυλωνάς : Και τα ψέμματα έχουν όρια!


Της Δήμητρας Γιώτη 
Το www.toavriotisygeias.gr ζήτησε πριν  από τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Μιλτιάδη Μυλωνά να τοποθετηθεί για τις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ.
Κύριε Μυλωνά τι απαντάτε στο σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ για προσπάθεια σας να επηρεάσετε το αποτέλεσμα των εκλογών;
Ξέρουν πολύ καλά ότι λένε ψέμματα και τα ψέμματα έχουν όρια. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η φωτογραφία που δημοσιεύουν είναι μία φωτογραφία που τραβήχτηκε στις18.30 την ημέρα των εκλογών 18/10, όταν οι κάλπες είχαν κλείσει ήδη από τις 18.00. Οι εργαζόμενοι με φώναξαν για λίγο να καθίσω μαζί τους, εγώ κάθισα και ο κύριος που με φωτογράφισε εγώ γνωρίζοντας πολύ καλά για ποιό λόγο το κάνει του είπα να έρθει πιο κοντά γνωρίζοντας που θέλει να τη χρησιμοποιήσει.
Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ καταγγέλει ότι καλέσατε τον κο. Πολάκη να μιλήσει με σκοπό να δημιουργήσετε κλίμα. Τι λέτε για αυτο;
κύριος Πολάκης ήρθε διότι έγινε η ορκομωσία των 80 νέων προσλήψεων στο ΕΚΑΒ.
Κύριε Μυλωνά ακούμε συνεχώς για ελλείψεις στο ΕΚΑΒ και όχι επαρκή και άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη. Έσείς τι απαντάτε;
Υπάρχουν ελλείψεις αλλά σίγουρα οι ελλείψεις που υπήρχαν το 2016 δεν είναι αυτές που υπάρχουν σήμερα που τελειώνει το 2017. Έχουμε ήδη 270 καινούργια ασθενοφόρα (90 το 2016 αγορά,143 Ίδρυμα Νιάρχος, 33 ΤΑΠ). Επιπλέον στο ΕΚΑΒ προσλήφθηκαν 260 διασώστες. Οραμά μας το ΕΚΑΒ να είναι δημόσιο και να προσφέρει καλές υπηρεσίες στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.