....

....

ΕΚΑΒ Ανωγείων : Επίσκεψη του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ Μ. Μυλωνά




Γράφει ο Βασίλης Σμπώκος : 

Ανώγεια σήμερα!

Πρώτη φορά απο συστάσεως του τομέα ΕΚΑΒ Ανωγείων,επισκέπτεται τη μονάδα υψηλόβαθμο υπηρεσιακό στέλεχος!



Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα στα Ανώγεια,τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ και ξεχωριστό συναγωνιστή και φίλο,το Miltos Milonas

Ο τομέας ΕΚΑΒ Ανωγείων που καλύπτει υπηρεσιακά τις ανάγκες των Δήμων Ανωγείων και Μυλοποτάμου καθώς και το δυτικό ορεινό μέρος του Δήμου Μαλεβιζίου,
υποβαθμίστηκε και αποδομήθηκε την περίοδο των μνημονίων με την αφαίμαξη του προσωπικού και την απαξίωση των υποδομών του.

Με 6 άτομα προσωπικό όταν το ελάχιστο για να λειτουργήσει αξιοπρεπώς είναι τα 11 άτομα και με ασθενοφόρα που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν επαρκώς στις ανάγκες,επαφείοταν η λειτουργία του στο φιλότιμο των εργαζομένων,που πραγματικά εργαζόταν και εργάζονται πάνω από τις δυνατότητες τους,διαμορφώνοντας όμως στον τομέα συνθήκες αλληλεγγύης μεταξύ τους,δρώντας ως ομάδα,ως πραγματική οικογένεια.
Σε συνεργασία με τα Κ.Υ.Ανωγείων και Περάματος,προσπαθούσαν και προσπαθούν να βγαίνει η καθημερινή βάρδια,με την ελάχιστη δυνατή απώλεια.
Όλα αυτά τέθηκαν σήμερα υπόψιν του κ.αντιπροέδρου.


Τον τελευταίο χρόνο η έλευση καινούργιου ασθενοφόρου καθώς και η δρομολόγηση των διαδικασιών μέσω της εσωτερικής μετακίνησης προσωπικού,περιμένουμε
μέχρι τέλος του χρόνου να στελεχωθεί ο τομέας με 2 επιπλέον Εκαβίτες και σε ορίζοντα τριετίας την πρόσληψη ακόμα τριών.

Επίσης προσδοκούμε ότι θα έρθει και ένα ασθενοφόρο 4×4 που τόσο αναγκαίο είναι για την περιοχή,ειδικά τη χειμωνική περίοδο που ο χιονιάς επισκέπτεται τακτικά την περιοχή μας.Στο θέμα αυτό βιώσαμε την άμεση αντίδραση του αντιπροέδρου,που πραγματικά προσπαθησε επί τόπου να ικανοποιηθεί το αίτημα μας αυτό.


Η σημερινή επαφή μας με τον αντιπρόεδρο,
μας έδωσε επιπλέον κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας από το δικό του μετερίζι ο καθένας μας,αισθανόμενοι ότι πάνω από εμάς σε θέσεις υπεύθυνες,βρίσκονται άνθρωποι σαν το Μίλτο το Μυλωνά που αγωνίζονται για τη λύση των προβλημάτων,προασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον!!

ΥΣ...Μετά ολα τα παραπάνω..ο Μίλτος μπήκε δικαίως στη λίστα των υποψήψιων Ανωγειανών γαμπρών,αλλά ο αριθμός πρωτοκόλου προτεραιότητας που πήρε μεσω του ηλεκτρονικού συστήματος,δυστυχώς δεν του επιτρέπει να ελπίζει σε αυτή τη ζωή ότι θα πραγματοποιηθεί το αίτημα του!!!


 Πηγή : facebook





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.