....

....

Σε άλλο κτήριο μεταφέρεται το ΕΚΑΒ


Δύο νέα ασθενοφόρα, δωρεά TAP, ενισχύουν τον στόλο των Σερρών
Στις Σέρρες βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, προκειμένου να συζητήσει με τον διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών κ. Αθανάσιο Ματάκο τη μεταφορά του Τομέα ΕΚΑΒ σε άλλο κτήριο.
Ο κ. Καρακατσιανόπουλος δήλωσε για την επίσκεψή του: «βρίσκομαι στις Σέρρες  για τη διευθέτηση του ζητήματος μεταφοράς του Τομέα του ΕΚΑΒ σε διαφορετικό κτήριο απ’ αυτό που φιλοξενείται σήμερα, προκειμένου να λειτουργήσουν μονάδες ΤΟΜΥ (Τοπική Μονάδα Υγείας). Το ΕΚΑΒ  πρέπει να μεταφερθεί  σε κάποιον άλλο χώρο εξίσου αξιοπρεπή και λειτουργικό, προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του κανονικά και χωρίς προβλήματα».
 Σχετικά με το νέο χώρο δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες, ανέφερε ωστόσο πως έχουν επισκεφθεί κάποια κτήρια «πρέπει, ωστόσο, να συζητήσουμε με τον διοικητή για να κλείσουμε το θέμα».
Νέα ασθενοφόρα
Με δύο νέα ασθενοφόρα ενισχύεται ο στόλος του ΕΚΑΒ στις Σέρρες, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει συμφωνηθεί μεταξύ της κατασκευάστριας εταιρείας του Διαδριατικού Αγωγού TAP και του ελληνικού δημοσίου.
Όπως επεσήμανε ο κ. Καρακατσιανόπουλος πρόκειται για ένα ασθενοφόρο όχημα 4Χ4, η παραλαβή του οποίου αναμένεται μέχρι τα τέλη του έτους και για μία κινητή μονάδα, η οποία αναμένεται στις Σέρρες μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Μαρτίου (2018).
Β.Α.
Τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο συνόδευαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, ο υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ  Σερρών Θωμάς Γεροτζιάφας (αριστερά) και ο Μηχανικός του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τζιότζιος (δεξιά)
πηγη : sertharros.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.