....

....

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Ποιος ο σχεδιασμός του Υπουργείου για τις ελλείψεις που παρουσιάζονται στο ΕΚΑΒ Χαλκιδικής, ρωτά τον υπουργό ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Οι ανάγκες κάλυψης της ευρύτερης περιοχής της Χαλκιδικής σε ασθενοφόρα και διασώστες αυξάνονται καθημερινά, αναφέρει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης σε ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας.
«Πόσα ασθενοφόρα και πόσοι διασώστες θα έπρεπε να βρίσκονται στη διάθεση του ΕΚΑΒ Χαλκιδικής και ποια είναι τα κενά σε υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό που εντοπίζετε εσείς στην Χαλκιδική;», ρωτά ο βουλευτής.

Αναλυτικά

Η φετινή τουριστική περίοδος βαίνει προς την κορύφωση της. Οι ανάγκες κάλυψης της ευρύτερης περιοχής της Χαλκιδικής σε ασθενοφόρα και διασώστες αυξάνονται καθημερινά, όπως και η πίεση που ασκείται στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Χαλκιδικής.

Λαμβάνοντας υπόψη και τα δύο τραγικά περιστατικά που συνέβησαν στην Ουρανούπολη και τη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής ερωτάσθε κύριε Υπουργέ:

Πόσα ασθενοφόρα και πόσοι διασώστες θα έπρεπε να βρίσκονται στη διάθεση του ΕΚΑΒ Χαλκιδικής και ποια είναι τα κενά σε υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό που εντοπίζετε εσείς στην Χαλκιδική; Ποιος ο σχεδιασμός του Υπουργείου σχετικά;

Ο ερωτών Βουλευτής 
Ιωάννης Σαρίδης

πηγη : voria.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.