....

....

Κόντρα συνδικαλιστών και διοίκησης για το θέμα της έλλειψης ασθενοφόρωνΣτα Τρίκαλα βρέθηκε χθες ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς θέλοντας μέσα από την επίσκεψή του να απαντήσει στις καταγγελίες των συνδικαλιστικών εκπρόσωπων των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για τραγικές ελλείψεις σε οχήματα στα Τρίκαλα λόγω βλαβών.


Όπως έκανε γνωστό ο κ. Μυλωνάς, θέλοντας να αποκαταστήσει το κλίμα θορύβησης που έχει δημιουργηθεί στους πολίτες με την καταγγελία ότι στα Τρίκαλα προσφέρει υπηρεσίες μόλις ένα ασθενοφόρο ενώ βγήκαν εκτός λειτουργίας οχτώ- αυτή τη στιγμή βρίσκονται επί ποδός τρία ασθενοφόρα, ενώ για πολλά χρόνια δεν παρείχαν υπηρεσίες πάνω από τέσσερα ασθενοφόρα στα Τρίκαλα.

Ο κ. Μυλωνάς, στράφηκε κατά των συνδικαλιστικών εκπροσώπων, κάνοντας για λόγο για μικροπολιτική στάση, λέγοντας ότι μέλημα της δράσης τους είναι «οι μετατάξεις και οι αποσπάσεις», ενώ ενέταξε τις τελευταίες καταγγελίες με τη μορφή που έγιναν σε μια αντικυβερνητική στάση, με τον αντιπρόεδρο να στρέφει τα πυρά στους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους της Θεσσαλίας, λέγοντας χαρακτηριστικά «φωτογραφίζονται με τον κ. Μητσοτάκη αναγνωρίζοντάς τον ως επόμενο πρωθυπουργό της χώρας» θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι η στάση τους έχει «κομματικές προεκτάσεις».  

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στο στόλο του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και ειδικότερα για τα Τρίκαλα, τονίζοντας ότι το ΕΚΑΒ μέχρι και το 2015 βρισκόταν σε τραγική κατάσταση, με τη νέα διοίκηση όταν ανέλαβε καθήκοντα να προσπαθεί να βελτιώσει τους όρους και τις συνθήκες, μέσα από την ενίσχυση με ασθενοφόρα κάτι που αναμένεται σύντομα μέσα από την περιφέρεια Θεσσαλίας. Παράλληλα γίνεται μια προσπάθεια να ενισχυθεί και με προσωπικό μέσα από προσλήψεις που θα γίνουν μέσα στον Αύγουστο αλλά και αργότερα μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ.


πηγη : .e-erevna.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.