....

....

Αυτόνομο το ΕΚΑΒ υπενθυμίζει ο Μπέζος


Καμία ευθύνη δεν έχει η διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας για την ανταπόκριση του ΕΚΑΒ στις κλήσεις που δέχεται. Αυτό απάντησε χθες ο Γιώργος Μπέζος μετά από σχετική ερώτηση για καθυστερήσεις στην ανταπόκριση των ασθενοφόρων εξαιτίας των μεγάλων αποστάσεων στο νομό.
Ο διοικητής ξεκαθάρισε ότι ναι μεν υπάρχει μια συνεργασία αλλά όλα τα θέματα ή τα τυχόν προβλήματα που αφορούν το ΕΚΑΒ εποπτεύονται κεντρικά από την Αθήνα. Στον κ. Μπέζο ζητήθηκε να κάνει και ένα σχόλιο για την μετακίνηση του ιατρού από το Περιφερειακό Ιατρείο Κορώνης στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. Και σε αυτή την ερώτηση απάντησε ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας είναι αναρμόδια γιατί σε ό,τι αφορά την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, την ευθύνη έχει η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, που παίρνει και τις ανάλογες αποφάσεις. 
Εν τω μεταξύ με χθεσινή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιώργος Μπέζος ενημερώνει ότι μεικτό κλιμάκιο μηχανικών από το ΚΑΠΕ - Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και γερμανικοί φορείς θα επισκεφτούν την ερχόμενη Τετάρτη το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Σκοπός της επίσκεψης είναι να ξεκινήσει να "τρέχει" το έργο της εγκατάστασης φωτοβολταϊκού πάρκου στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, που θα εξοικονομεί ετησίως στο νοσηλευτικό ίδρυμα πόρους 250.000 ευρώ. 
πηγη ; eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.