....

....

Σωματείο Αθηνών : Ενημέρωση για τις Μεταθέσεις - Συνεδρίαση υπηρεσιακού συμβουλίου - Μοριοδότηση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, 16-6-2017,

Δημοσίευση: 16-06-2017






Αθήνα 16-06-2017

                                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων και μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και οι μεταθέσεις που πραγματοποιούνται από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ για τομείς που είχαν γίνει προσκλήσεις ενδιαφέροντος το 2015 και 2016.
Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο κρίνει τις αιτήσεις των εργαζομένων με νέα μοριοδότηση που αυτό έχει ορίσει, για τον συνολικό χρόνο υπηρεσίας, τον χρόνο υπηρεσίας κατα περιοχή,την συνυπηρέτηση και την εντοπιότητα  και είναι τα κριτήρια που δεν ορίζει μόρια το άρθρο 67.
Έγινε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και του εξηγήσαμε ότι η μοριοδότηση που είναι πέρα από αυτά που περιγράφει το άρθρο 67 του Δημοσιουπαλληλικού Κώδικα, πρέπει να γίνει γνωστή σε όλους τους εργαζομένους για να γνωρίζουν πως κρίνονται οι αιτήσεις τους και όχι να δέχεται το Σωματείο δεκάδες τηλέφωνα συναδέλφων που δεν γνωρίζουν τίποτα για την νέα διαδικασία.
Τον ενημερώσαμε ότι αυτή η μοριοδότηση πρέπει να περάσει προς γνωστοποίηση και επικύρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ και μετά να γίνει άμεσα γνωστή σε όλους τους εργαζομένους και να αναρτηθούν και οι σχετικοί πίνακες για να γνωρίζουν όλοι την θέση κατάταξης τους .
Αναμένουμε για τις ενέργειες ώστε η διαδικασία να γίνει απόλυτα διαφανής και να γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι τι ακριβώς μόρια διαθέτουν και σε τι θέση βρίσκονται και όχι να αποτελούν έρμαια παραπληροφόρησης από τον καθένα.

                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                               
                   
       Μαθιόπουλος Γεώργιος                       Μπαρκονίκος Χρήστος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.