....

....

Θωμάς Αγγελόπουλος Δ/ντης 6ης περιφέρειας ΕΚΑΒ : Ο τομέας ΕΚΑΒ Θάσου είναι πλέον γεγονός



Με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Διευθυντής της 6ης περιφέρειας ΕΚΑΒ κ Αγγελόπουλος Θωμάς ανακοινώνει την  ίδρυση του τομέα ΕΚΑΒ Θάσου

Αγγελόπουλος Θωμάς 

Ο ΤΟΜΕΑΣ  ΕΚΑΒ  ΘΑΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ  Γ Ε Γ Ο Ν Ο Σ!!!
Υλοποιήθηκε σήμερα με απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και απολύτως διαφανείς διεργασίες , η δέσμευση της Διοίκησης του ΕΚΑΒ για στελέχωση του Τομέα Θάσου.

Με αποκάλεσαν υπεραισιόδοξο,ρομαντικό,ονειροπόλο ...και δεν θυμάμαι τι άλλο...Εγώ όμως ήξερα πως αν θέλεις κάτι πάρα πολύ ακόμα κι αν δεν υπάρχει...το δημιουργείς!!!

Το ΕΠΙΤΕΥΜΑ αυτό είναι πλέον αφιερωμένο όχι στους λίγους που το πίστευαν αλλά στους πολλούς...σε ό λ ο υ ς τους Θάσιους.

Η Θάσος έχει πλέον στελεχωμένο ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ. Ενισχύεται έτσι το αίσθημα υγειονομικής ασφάλειας κατοίκων και επισκεπτών και οι δυνατότητες άμεσης ανταπόκρισης σε επείγουσα προνοσοκομειακή βοήθεια.

Νομίζω επίσης ότι η Θάσος θα καταστεί ελκυστικότερος τουριστικός προορισμός ,γιατί εκτός από τις πανέμορφες παραλίες, τα καταλύματα και τις τουριστικές υποδομές , προσμετρώνται ιδιαίτερα και οι υγειονομικές υποδομές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας: στον Πρόεδρο Δ.Σ. ΕΚΑΒ κ. Κων. Καρακατσιανόπουλο, στον Θάσιο κυβερνητικό βουλευτή κ.Γιώργο Παπαφιλίππου,στον Δήμαρχο Θάσου κ.Κων. Χατζηεμμανουήλ και στον μεγάλο απόντα αείμνηστο Δημ. Έλληνα.
Είμαι ευτυχής και υπερήφανος και ως Διευθυντής του 6ου Παραρτήματος ΕΚΑΒ και ως Διευθυντής του Κ.Υ. Πρίνου-Θάσου.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.