....

....

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου


Σεμινάριο με θέμα «Πρώτες βοήθειες» παρακολούθησαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 σε αίθουσα του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης. Το σεμινάριο πραγματοποίησαν μέλη του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Θεοδώρα Τσιόλη (εκπαιδεύτρια), Αντώνης Γρίνος και Κωνσταντίνος Κοφτερης (διασώστες).
Οι σπουδαστές πήραν πολύτιμες πληροφορίες σε θέματα ζωτικής σημασίας όπως ΚΑΡΠΑ (=καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση) και πρώτες βοήθειες σε απειλητικές καταστάσεις για τη ζωή, τραύμα, αλλεργικό σοκ, ηλεκτροπληξία, επιληψία και πνιγμονή από ξένο σώμα.
Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου Κωνσταντίνος Μουτόπουλοςευχαρίστησε τα μέλη του ΕΚΑΒ και δήλωσε ότι «τέτοιου είδους εκδηλώσεις αναβαθμίζουν το ρόλο της σχολικής κοινότητας και αναδεικνύουν το λειτούργημα που προσφέρει το ΕΚΑΒ». Ευχαρίστησε δε όσους βρέθηκαν στο σεμινάριο, τους σπουδαστές του ΙΕΚ, τα στελέχη του ΕΚΑΒ και τις καθηγήτριες κα. Παναγιώτα Κοσμά, κα. Πηνελόπη Ντέμου, κα. Γεωργία Γκορόγια και κα. Μαρία Κουτσοσπύρου.


πηγη 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.