....

....

Βάσεις ΕΚΑΒ σε όλη τη Θεσσαλία

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Β. ΑΥΓΕΡΗ:


*Επίσκεψη  στη βάση ΕΚΑΒ Τυρνάβου


Τη Βάση ΕΚΑΒ ασθενοφόρων Τυρνάβου που φιλοξενείται στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Βασιλική Αυγέρη συνοδευόμενη από τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση και τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Τσιόπα.
Αρχικά έγινε συνάντηση με τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Αναστασία Νικιτίδου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες σε άριστο κλίμα υπήρξε συζήτηση για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της Βάσης ΕΚΑΒ Τυρνάβου. Επίσης διαπιστώθηκε ότι υπάρχει άριστο κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το Κ.Υ.Τυρνάβου με κοινό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Τυρνάβου και της ευρύτερης περιοχής.
Στη συνάντηση συζητήθηκε η περαιτέρω ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού της Βάσης Τυρνάβου ώστε η διακομιδή ασθενών να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του 24ώρου.
Ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ευχαρίστησε θερμά την κ. Αυγέρη για άμεσο και ουσιαστικό ενδιαφέρον της και στην προοπτική της γρήγορης και άμεσης συνεργασίας με τους εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων του ΕΚΑΒ καθώς και όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία στη διακομιδή των κατοίκων του Δήμου Τυρνάβου.
Μιλώντας στην «Ε» η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Β. Αυγέρη δήλωσε ότι η διεύθυνση προγραμματίζει, οργανώνει και υλοποιεί με βάση τις ανάγκες των πολιτών. Χαιρετίζει το ενδιαφέρον του συλλόγου εργαζομένων για την υπηρεσία στο ΕΚΑΒ, αλλά, όπως επισήμανε, ο συνδικαλισμός δεν θα πρέπει να είναι αποκομμένος από τα προβλήματα της κοινωνίας. Επίσης τόνισε ότι μέλημά της είναι ότι να οργανώνει και να υλοποιεί Βάσεις σε όλη τη Θεσσαλία για τις ανάγκες του συνόλου των πολιτών.
πηγη : eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.