....

....

Μόνιμο προσωπικό στο ΕΚΑΒ της Μυκόνου


Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου, είχε ο δήμαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Κουκάς.
Σκοπός της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διετούς άριστης συνεργασίας, ήταν η ενημέρωση του Δημάρχου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και η πρακτική επίλυση καθημερινών προβλημάτων τους.
Οι ΕΚΑΒίτες, αφού ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή που με ενέργειες της χορηγούνται αδιάλειπτα την τελευταία διετία, δωρεάν κατάλληλο κατάλυμα διαμονής και δωρεάν σίτιση, σε όσους αποσπούνται στη Μύκονο για την τουριστική περίοδο, τον ενημέρωσαν ότι επίκειται η πρόσληψη τεσσάρων (4) μόνιμων υπαλλήλων του ΕΚΑΒ.
Παράλληλα, ευχαρίστησαν το Δήμο Μυκόνου, που διαθέτει οδηγό από το δικό του ανθρώπινο δυναμικό, για τη συμπλήρωση της βάρδιας, ώστε να υπάρχει 24ωρη λειτουργία του ΕΚΑΒ.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, τους ενημέρωσε ότι θα βρίσκουν πάντα αρωγό το Δήμο στις προσπάθειές τους, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει έμπρακτα και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να τους συνδράμει, ώστε να παρέχονται οι καλύτερες υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.
πηγη : ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.