....

....

Δωρεά 1 Ασθενοφόρου οχήματος στο ΕΚΑΒ από το INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE



                                          Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας


                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Δωρεά 1 Ασθενοφόρου οχήματος στο ΕΚΑΒ από το INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE


Αθήνα 17 Μαΐου 2017

Την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΚΑΒ, η Πρόεδρος του INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE (IFG) κα Ασπασία Λεβέντη, αξιοποιώντας την ευγενική χορηγία της οικογένειας Ι. Κατσιματίδη, παρέδωσε ένα πλήρως εξοπλισμένο Ασθενοφόρο όχημα στον Προέδρο του ΕΚΑΒ κο Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο.

Η συγκεκριμένη δωρεά είναι χορηγία της οικογένειας Ι. Κατσιματίδη, την οποία, οι ιδρυτές του IFG Ασπασία και Γιώργος Λεβέντης αξιοποίησαν, υπηρετώντας με συνέπεια τους ιδρυτικούς στόχους του ιδρύματος για τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.


Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης του Ασθενοφόρου, η κα Λεβέντη σημείωσε ότι η δωρεά επετεύχθη μέσω της συνεργασίας του IFG με την οικογένεια Ι. Κατσιματίδη και είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των πρωταρχικών στόχων του ιδρύματος οι οποίοι αφορούν στην αγορά ειδικού ιατρικού εξοπλισμού, ασθενοφόρων και οχημάτων ταχείας ανταπόκρισης καθώς και στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία και ευαγή ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Καρακατσιανόπουλος, ευχαρίστησε θερμά το IFG και προσωπικά την κα Λεβέντη για τη σημαντική της πρωτοβουλία και τόνισε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και συνεργασίες ενισχύουν αποτελεσματικά την επιχειρησιακή ικανότητα του ΕΚΑΒ, συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας προς τους συνανθρώπους μας, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουν έμπρακτα τις καθημερινές προσπάθειες της Διοίκησης και των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν εκ μέρους του IFG η Πρόεδρός του κα Ασπασία Λεβέντη και ο γιος της και Trustee του Ιδρύματος Βασίλης Λεβέντης, ενώ εκ μέρους του ΕΚΑΒ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρός του κος Κ. Καρακατσιανόπουλος, ο Δ/ντης Οργάνωσης και Συντονισμού κος Κ. Λαζαράκης και η γιατρός του ΕΚΑΒ κα Δ. Γκέσουρα



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.