....

....

'' Εκτίθεται σε κίνδυνο η ζωή των κατοίκων της Κω ''. Το αίτημα του ΕΚΑΒ για την ενίσχυση του Τομέα Κω


 Το Kosnews24.gr επανειλημμένα ασχολήθηκε με το πολύ σοβαρό ζήτημα της υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ Τομέα Κω, που έχει ως αποτέλεσμα την ύπαρξη ακάλυπτων βαρδιών θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων της Κω. Για σχετικά ρεπορτάζ του kosnews24 πατήστε εδώ , εδώ και εδώ


Αίτημα έστειλε το ΕΚΑΒ προς την 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου και το Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ. ΚΩ για την ενίσχυση του Τομέα στην Κω. Ο αναπληρωτής Διοικητής του Γ. Ν.-Κ.Υ. Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» κ. Νεκτάριος Π. Γεωργαντής, εισηγήθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ., ότι κατά την άποψή του διατρέχουμε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ως εκ τούτου δικαιολογείται η διάθεση τού ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στο ΕΚΑΒ, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η παροχή υπηρεσιών προνοσοκομειακής φροντίδας στο νησί.

Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας του προβλήματος είναι το σημείο της εισήγησης στο οποίο αναφέρεται ότι ''Από την ύπαρξη ακάλυπτων βαρδιών του ΕΚΑΒ Τομέα Κω εκτίθεται σε κίνδυνο η ζωή των κατοίκων της Κω.''
Το Δ.Σ. του Νοσοκομείου αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την εφημέρευση ιατρών ΕΣΥ του Γ.Ν.-Κ.Υ.ΚΩ στο ΕΚΑΒ Τομέα Κω κατόπιν αιτήσεώς τους. 

Ωστόσο, για τη διάθεση του λοιπού προσωπικού της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, θα ζητηθεί γνωμοδότηση από τη Νομική Υπηρεσία του Υπουργείου.

ice screenshot 20170222 115100
ice screenshot 20170222 115112
πηγη kosnews24Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.