....

....

ΑΞΟΝΙΚΟΙ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ



Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ανατρέπει την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και στην Πέλλα παρά το ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον υποστηρίζει ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης στην συνέντευξη του στην Πέλλαnews που κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα. Αναφορικά με τους αξονικούς τομογράφους δηλώνει ότι εξασφαλίστηκαν αξονικοί τομογράφοι και για τα δύο Νοσοκομεία της Πέλλας που θα έλθουν στα νοσοκομεία μέχρι το καλοκαίρι του 2017. 
Ο ένας θα χρηματοδοτηθεί από τα αποθεματικά του Υπουργείου Υγείας αυτές τις μέρες και ο άλλος έχει προωθηθεί η προμήθεια του μέσω του διασυνοριακού προγράμματος ΙΝΤΕRREG και θα εγκριθεί μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2017.  
Αν και υπογραμμίζει ότι ο αξονικός του Νοσοκομείου των Γιαννιτσών έχει προωθηθεί στο INTERREG και ο αξονικός από τα αποθεματικά του Υπουργείου θα ενισχύσει το Νοσοκομείο της Έδεσσας με βάση προχθεσινή πολιτική απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη πριν από λίγο κυκλοφόρησαν σε δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας δηλώσεις του αναπληρωτή διοικητή κ. Βουδρισλή ότι ο αξονικός τομογράφος εγκρίθηκε για το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών με χρήματα από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων όπως είχε ανακοινώσει και η πρώην υπουργός κα Τζάκρη αρχές του Δεκέμβρη.
 Μάλιστα όπως κατέγραψε και σε ρεπορτάζ η Πέλλαnews η τοποθέτηση του αξονικού στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών προϋπέθετε λιγότερες παρεμβάσεις από την άποψη ότι υπάρχει χώρος και εξειδικευμένο προσωπικό. 
Σίγουρα το παρασκήνιο της υπόθεσης φαίνεται να είναι μεγάλο –και βεβαίως θα καταγραφεί αναλυτικά στο φύλλο της Πέλλαnews την επόμενη εβδομάδα- όμως το ευχάριστο είναι ότι επιτέλους ο Νομός Πέλλας αποκτάει κάτι που έλειπε και ήταν απαραίτητο στο τομέα της υγείας.

ΠΗΓΗ pellanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.